Sorteer op
 • Dream Baits Squid&Octopus(fluo) Pop Up
  Dream Baits Squid&Octopus(fluo) Pop Up

  De Squid & Octopus pop- ups bevatten een rijkelijke dosis van de originele flavour die al sinds zijn introductie een succesverhaal is. In combinatie met een fluo roze kleur is dit reeds een klassieker geworden die blijft vangen.

  € 7,95
 • Dream Baits Vitella Pop Up
  Dream Baits Vitella Pop Up

  De Pop-up versie van onze Vitella. Bij de ontwikkeling van de Vitella hebben we de focus gelegd op het beschikbaar stellen van een scala voedingsstoffen waar de karper nood aan heeft en die hij niet zelf kan aanmaken

  € 7,95
 • Dream Baits SuperKrill Pop Up
  Dream Baits SuperKrill Pop Up

  De SuperKrill Pop-up versie van de hoogwaardige, wateroplosbare en goed verteerbare Ready Made met een superieure smaak.
  De SuperKrill Pop-ups hebben een drijfvermogen van minimaal 48 uur

  € 7,95
 • Dream Baits UMAMI Pop Up
  Dream Baits UMAMI Pop Up

  Oosters geinspireerd zorgt een ware smaaksensatie van zoet, kruidig, vis en umami voor een uniek en onderscheidend karakter die alle smaakreceptoren prikkelt.

  € 7,95
 • Dream Baits Krill & Octopus Pop Up
  Dream Baits Krill & Octopus Pop Up

  De Pop-up versie van onze 'Krill & Octopus', die geen introductie meer behoeft . Een topper sinds zijn introductie in 2008, toen Dream Baits als pionier voor het eerst Krill in karperaas verwerkte.

  € 7,95
 • Dream Baits VooDoo+ Pop Up
  Dream Baits VooDoo+ Pop Up

  De ‘Voodoo +’ pop-ups zijn van samenstelling identiek als de desbetreffende Ready Made. Onze VooDoo+ zag het levenslicht om een oplossing te bieden tegen dressuur en hengeldruk.

  € 7,95
 • Mainline Hi-Visual Bright purple – Fruit-tella 15 mm
  Mainline Hi-Visual Bright purple – Fruit-tella 15 mm

  De High Visual Fluo’s van Mainline zijn op dit moment verreweg de populairste en best verkochte fluo’s op de markt. En dat zegt iets! Bomvol attraktors en geweldig fel gekleurd. Gewoon zoals een fluo moet zijn!

  € 9,95
 • Mainline Hi-Visual Bright Yellow – Pineapple Juice 15 mm
  Mainline Hi-Visual Bright Yellow – Pineapple Juice 15 mm

  De High Visual Fluo’s van Mainline zijn op dit moment verreweg de populairste en best verkochte fluo’s op de markt. En dat zegt iets! Bomvol attraktors en geweldig fel gekleurd. Gewoon zoals een fluo moet zijn!

  € 9,95
 • Mainline Hi-Visual Bright Orange pop up – Tutti Frutti 15 mm
  Mainline Hi-Visual Bright Orange pop up – Tutti Frutti 15 mm

  De High Visual Fluo’s van Mainline zijn op dit moment verreweg de populairste en best verkochte fluo’s op de markt. En dat zegt iets! Bomvol attraktors en geweldig fel gekleurd. Gewoon zoals een fluo moet zijn!

  € 9,95
 • Mainline Base Mix Cell Pop-Ups 15mm
  Mainline Base Mix Cell Pop-Ups 15mm

  Mainline Base Mix Pop Up zijn mooie neutrale pop-ups. Deze pop-ups matchen perfect met het bodemaas, iets waar wij groot fan van zijn, zeker op druk beviste wateren.

  € 9,50
 • Mainline High Leakage Pineapple High Impact Pop-Up 15 mm
  Mainline High Leakage Pineapple High Impact Pop-Up 15 mm

  De High Leakage Pineapple Pop-Up uit de High Impact Range is een mierzoete pop-up die is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors, dit geeft niet alleen op lange termijn succes

  € 9,99
 • Mainline Essential IB High Impact Pop-Up 15 mm
  Mainline Essential IB High Impact Pop-Up 15 mm

  De Essential IB Pop-Up is een mierzoete pop-up uit de High Impact Range en is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors, dit geeft niet alleen op lange termijn succes

  € 9,99
 • Mainline Banoffee High Impact Pop-Up 15 mm
  Mainline Banoffee High Impact Pop-Up 15 mm

  De Banoffee Pop-Up is een zoete pop-up uit de High Impact Range en is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors, dit geeft niet alleen op lange termijn succes

  € 9,95
 • Mainline Hi Visual pop ups toasted almond 15 mm
  Mainline Hi Visual pop ups toasted almond 15 mm

  De Mainline Washed Out Toasted Almond Pop-ups beschikken over een washed-out look, dit zorgt ervoor dat deze pop-ups minder argwaan wekken. Daarnaast beschikken deze pop-ups over een aantrekkelijke Almond geur.

  € 10,95
 • Mainline Hi visual pop ups 15 mm milky toffee
  Mainline Hi visual pop ups 15 mm milky toffee

  Mainline Hi-Visual Pop Ups 15mm, Super drijfvermogen, hoge aantrekkingkracht!
  Mainline Hi-Visual Pop Ups, het Hi-Visual assortiment van super drijfvermogende 15mm pop-ups zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en smaken.

  € 10,95
 • Mainline Pink Pinenana special 15 mm pop up
  Mainline Pink Pinenana special 15 mm pop up

  Mainline komt met een gelimiteerde oplage van de Specials Pop-Ups die door de consultants zelf zijn samengesteld. De Acidic Pinenana is lichtroze van kleur en een echte killer op circuit wateren. Deze pop-up is samengesteld door

  € 11,99
 • Mainline washed out orange chocolate orange fizz 15 mm
  Mainline washed out orange chocolate orange fizz 15 mm

  Onze Hi-Visual range van pop-ups bestaat uit zeven verschillende kleuren en flavours. De mogelijkheden om de kwaliteiten hiervan te gebruiken zijn echter eindeloos. De kracht van de Mainline Hi-Visual Pop-ups zit in het feit dat

  € 9,95
 • Mainline High Impact Choc-O Pop-Ups 15mm
  Mainline High Impact Choc-O Pop-Ups 15mm

  De Choc-O Pop-Up is een mierzoete pop-up uit de High Impact Range en is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors, dit geeft niet alleen op lange termijn succes, maar ook instant!

  € 9,95
 • Mainline Fluoro Pop-Ups Cell
  Mainline Fluoro Pop-Ups Cell

  Mainline Fluoro Pop-Ups mogen simpelweg niet ontbreken in het arsenaal van de karpervisser. De combinatie van de twee opvallende kleuren roze en wit met de Essential Cell flavour creëert haakaas met hoge instant actie.

  € 9,95
 • Mainline High Impact Fruity Tuna Pop-Ups
  Mainline High Impact Fruity Tuna Pop-Ups

  De Hi-Impact Pop-ups van Mainline hebben een double strength flavour boost. De mogelijkheden om de kwaliteiten hiervan te gebruiken zijn eindeloos.

  € 9,95
 • Mainline Diamond whites pop ups 15 mm
  Mainline Diamond whites pop ups 15 mm

  De Diamond Whites Pop-Up is een mierzoete pop-up uit de High Impact Range en is gemaakt van de beste ingrediënten, gecombineerd met unieke enhancers en attractors, dit geeft niet alleen op lange termijn succes.

  € 9,99
Sorteer op
© 2019 - 2021 Hengelsport Amsterdam | sitemap | rss