Sorteer op
 • Fox Edges - Fast Melt PVA
  Fox Edges - Fast Melt PVA

  Het FOX Slow Melt PVA System heeft een langere afbreektijd, hierdoor is deze PVA perfect voor gebruik in de zomermaanden of voor het vissen op diep water.

  € 11,99
 • Fox Edges - Fast Melt PVA Narrow Refill
  Fox Edges - Fast Melt PVA Narrow Refill

  Deze Fox Edges Refill Fast Melt Narrow is ontworpen om je Edges PVA Mesh System bij te vullen. Speciaal voor de winter en in ondiep water. Ook verkrijgbaar in Slow Melt voor in de zomer en diep water.

  € 5,95
 • Fox Edges - Slow Melt PVA
  Fox Edges - Slow Melt PVA

  Het FOX Slow Melt PVA System heeft een langere afbreektijd, hierdoor is deze PVA perfect voor gebruik in de zomermaanden of voor het vissen op diep water.

  € 11,99
 • Fox Edges - Slow Melt PVA Refill
  Fox Edges - Slow Melt PVA Refill

  De Slow Melt PVA Refill is een navulling voor de Slow Melt PVA System. Wanneer je koker leeg is hoef je niet gelijk een compleet nieuw pva systeem te kopen maar kun je met behulp van de Refill je koker weer vullen.

  Geleverd op…

  € 6,25
 • Korda Solid PVA Bags
  Korda Solid PVA Bags

  Korda Solidz PVA bags zijn ontwikkeld om een compact voerplekje te krijgen op iedere afstand en in iedere situatie. Gefabriceerd bij Korda onder nauwgezette specificaties met de hoogste kwaliteit folie die er te verkrijgen is.

  € 4,50
 • Korda Super Wrap
  Korda Super Wrap

  Super Wrap is speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat kreeften en dwergmeervallen je haakaas beschadigen of stelen. Super Wrap is heel eenvoudig om je haakaas te bevestigen en beschermt effectief tegen ongewenste indringers!

  € 5,95
 • PB Products - PVA Mesh Refill
  PB Products - PVA Mesh Refill

  Daarnaast hebben we de fijnmazige laddervrije PVA kous, die je als navulling over de kokerset (Set Original) kan gebruiken. Schuif deze kous van 5 meter lengte, over de binnenkoker van de set en je hebt weer gevulde set!

  € 9,49
 • PB Products - PVA Set Original
  PB Products - PVA Set Original

  Een koker die voorzien is van een systeem dat de mogelijkheid beidt om laddervrije PVA kous (met een maximale diameter van 50mm) te vullen met boiliekruim/grondvoer, maden en wormen.

  € 14,99
 • PB Products - PVA Set Stick
  PB Products - PVA Set Stick

  Een koker die voorzien is van een systeem dat de mogelijkheid biedt om laddervrije PVA kous (met een maximale diameter van 25mm) te vullen met boilies, maden, wormen en/of grondvoer.

  € 13,49
 • PB Products - PVA String
  PB Products - PVA String

  De PVA draad zal op de bodem snel oplossen zodat er om je haakaas ook een aantal losse boilies of aasjes liggen. Dit zorgt voor meer volume en aantrekkingskracht en geeft de vissen vertrouwen alvorens ze het haakaas oppakken.

  € 7,99
 • PB Products - PVA Tape
  PB Products - PVA Tape

  Een product dat niet mag ontbreken in de tacklebox van een gespecialiseerde karpervisser. Dit in water oplosbare materiaal stelt je in staat om de Boilie, hair en haak aan elkaar te fixeren waardoor in de knoop raken niet gaat!

  € 5,99
 • RIDGEMONKEY DISPERSE FOAM NUGGETS SESSION PACK
  RIDGEMONKEY DISPERSE FOAM NUGGETS SESSION PACK

  Geleverd in een vochtbestendige container, veelkleurige, biologisch afbreekbare, rig foampjes die perfect zijn om je haakpunt te beschermen en in de war raken van je rig te voorkomen tijdens het werpen. Je rig wordt hiermee boven

  € 7,49
 • Ridgemonkey Disperse PVA Foam Nuggets
  Ridgemonkey Disperse PVA Foam Nuggets

  De Disperse PVA Foam Nuggets zijn foampjes voor het beschermen van je haakpunt. Deze foampjes zorgen ervoor dat je haak onderweg geen blad meepakt. Zo ben je er zeker van dat je altijd effectief ligt te vissen.

  € 5,49
Sorteer op
© 2019 - 2021 Hengelsport Amsterdam | sitemap | rss