Hengelsport Amsterdam / Baitsolutions 

Openingstijden:

  • Maandag:      gesloten
  • Dinsdag:         09:00 - 17:00
  • Woensdag:     09:00 - 17:00
  • Donderdag:    09:00 - 17:00
  • Vrijdag:             09:00 - 17:00
  • Zaterdag:        09:00 - 17:00
  • Zondag:          gesloten

info@hengelsport-amsterdam.nl

Piet Vogel.                                                            Henk van Berkel                                                 Henk Kostense


Wij staan klaar voor jou!

Piet Vogel Hengelsport Amsterdam is direct gelegen aan het Nieuwe Meer te Amsterdam. In de winkel is een zeer uitgebreid assortiment aan topmerken voor de karper- en roofvisser vertegenwoordigd. Natuurlijk is er ook aan de witvisser en recreatieve visser gedacht,  want vissen is voor iedereen!

De winkel wordt bemand door Henk Kostense, Piet Vogel en Henk van Berkel. Henk Kostense, voormalig oprichter van het bekende aasbedrijf ICARP, beweegt zich al ruim 30 jaar in de viswereld. Piet en Henk van Berkel weten als voormalig eigenaren en oprichters van het karpermerk PB Producs en de destijds succesvolle winkel Hengelsport Osdorp, hoe belangrijk het is om de juiste expertise en kwaliteit te kunnen bieden. Dat Piet en Henk van Berkel naast het karperen zeer fanatieke uitstapjes naar het roofvissen hebben gemaakt en Henk Kostense o.a. een eigen aasbedrijf heeft gehad, levert een ongekende hoeveelheid aan kennis en ervaring op.

Door de unieke ligging direct aan het water kan alles natuurlijk even in de praktijk getest worden! Even met een hengel werpen die je misschien wilt kopen of zien hoe een stuk kunstaas beweegt? Het kan bij ons! Via onze onderwatercamera kan je live onderwater meekijken naar de vissen van het Nieuwe Meer. Karpers, snoeken, baarzen en witvissen laten zich geregeld zien!

Met het oprichten van Piet Vogel Hengelsport Amsterdam hebben Piet, Henk en Henk ook een eigen aas- en endtackle lijn opgezet. Vissen op karper wordt alsmaar populairder, waardoor de hengeldruk op de wateren enorm toeneemt. Om regelmatig te kunnen blijven vangen zal werkelijk alles moeten kloppen. Vooral details op het vlak van endtackle en aas worden steeds belangrijker. Hierin maakt Baitsolutions het verschil; over alles is nagedacht en we staan voor de kwaliteit die we leveren.  Dit geldt voor onze  endtackle range, maar zeker ook voor onze aasrange. Voor beide hebben wij zeer ervaren  specialisten in huis.

Baitsolutions endtackle is door onszelf ontwikkeld en staat voor zeer hoge kwaliteit en functionaliteit. Henk van Berkel (the Dutch Ace) draagt daarbij ook nog eens zorg voor de rigs en leadersystemen die we standaard, maar ook op aanvraag leveren. Henk is een van de oprichters van het bekende merk PB Products en houdt zich al sinds 1996 bezig met productontwikkeling. Vanzelfsprekend is zijn rig- en systeemkennis daardoor zeer aanzienlijk! De Baitsolutions endtackle range is goed doordacht en vanzelfsprekend degelijk in de praktijk getest.

Baitsolutions aas wordt in eigen huis gedraaid en samengesteld. Piet Vogel, de zeer ervaren praktijkman, en Henk Kostense, grote-vissen-vanger en de man achter het succesvolle merk ICarp, hebben de handen ineen geslagen om een kwalitatief hoogwaardige range neer te zetten die voor elke manier van vissen wat biedt.   Henk en  Piet  zorgen er met hun  prostaffers voor dat u het aas met vertrouwen kunt inzetten op alle type wateren.

Baitsolutions gaat dus ook hier verder dan waar andere stoppen.


 

 

Geregistreerd KVK adres:

  • Ijweg 106
  • 1161GC Zwanenburg
© 2019 - 2021 Hengelsport Amsterdam | sitemap | rss