Ready2fish; handgeknoopte Rigsystemen en Safetyleaders 

Baitslutions

De laatste 10 jaar is het karpervissen alsmaar populairder geworden en dat zie je terug aan de waterkant. Dit houdt in dat iedere visser zich steeds meer bewust moet zijn van de concurrentie en altijd zeer scherp moet vissen. Details van de werkende delen van rigs en leaders moeten kloppen maar ook de materialen om de systemen en rigs te maken zullen van topkwaliteit moeten zijn. Wij van Piet Vogel Hengelsport Amsterdam zijn allemaal ervaren, succesvolle karpervissers en houden ons sinds het begin van de systeemvisserij al bezig met de innovatie van endtackle. 

Naast onze complete range topkwaliteit producten om zelf je rigs te maken, leveren wij ook door onszelf handgemaakte, complete systemen en rigs. Deze worden net als onze eigen Baitsolutions aaslijn in eigen huis gefabriceerd en niet zoals vele andere merken in Chinese fabrieken. Uiteraard maken wij ook custom-made producten; u vraagt en wij maken het. Piet Vogel Hengelsport Amsterdam zorgt ervoor dat u altijd een stapje voor blijft op de concurrentie, want zoals een goed spreekwoord zegt:  'goed gereedschap is het halve werk'. Al onze producten zijn door en door getest en na vele onderwater observaties tot in de perfectie uitgevoerd. 

Koop je bij ons Ready2fish systemen, dan kan je er dus van op aan dat je topkwaliteit koopt! Niet voor niets is onze slogan “beyond the ordinary”. 

Sorteer op
 • Baitsolutions Soft Ronnie rig
  Baitsolutions Soft Ronnie rig

  De Dutch Ace Special, voor vele bekend als de Ronnie Rig is al jaren een begrip! Ontwikkeld en handgeknoopt door Henk van Berkel, ook wel bekend als de Dutch Ace, heeft deze rig zich al meermaals bewezen.

  € 3,49
 • Baitsolutions Dutch Ace Special Loaded
  Baitsolutions Dutch Ace Special Loaded

  De Dutch Ace Special Loaded is ontwikkeld en handgeknoopt door Henk van Berkel, ook wel bekend als de Dutch Ace. Deze verzwaarde Ronnie Rig is perfect te gebruiken als bodemrig in gebruik met wafters.

  € 3,99
 • Baitsolutions Shot on the Hook Rig
  Baitsolutions Shot on the Hook Rig

  Deze onderlijn haakt zeer snel en zorgt voor weinig lossers. Het is de rig die wij zelf het meest gebruiken. Door vele uren onderwater film heeft deze onze voorkeur. De descend onderlijn materiaal dat zeer soepel is en op de bodem

  € 5,99
 • Baitsolutions line aligner Rig
  Baitsolutions line aligner Rig

  Deze onderlijn haakt zeer snel en zorgt voor weinig lossers. Het is de rig die wij zelf het meest gebruiken. Door vele uren onderwater film heeft deze onze voorkeur.

  € 3,95
 • Baitsolutions Chod Rig
  Baitsolutions Chod Rig

  De Chodrig is bij veel karpervissers niet meer weg te denken uit de rigbox. De handgeknoopte Baitsolutions Chodrigs mogen dan ook niet ontbreken tussen uw onderlijnen.

  € 4,95
 • Baitsolutions Spinner Hook
  Baitsolutions Spinner Hook

  De Baitsolutions Ready Ronnie Hooks zijn erg makkelijk in gebruik. Het monteren van de haak op de swivel en het toevoegen van andere materialen hebben wij al voor je gedaan!

  € 3,95
 • Baitsolutions Chod Rig - Compleet
  Baitsolutions Chod Rig - Compleet

  De Chodrig is bij veel karpervissers niet meer weg te denken uit de rigbox. De handgeknoopte Baitsolutions Chodrigs mogen dan ook niet ontbreken tussen uw onderlijnen. Deze Chodrigs zijn voor u alvast gemonteerd op een kant en ..

  € 4,95
 • Baitsolutions Ronnierig - Compleet
  Baitsolutions Ronnierig - Compleet

  De Ronnie Chodrig compleet met Descent leader en extentionbuffer, ready to fish. Bij Hengelsport Amsterdam zitten mannen niet stil. Henk van Berkel (de Dutch Ace) het creatieve brain van Baitsolutions.

  € 4,99
Sorteer op
© 2019 - 2021 Hengelsport Amsterdam | sitemap | rss