Baitsolutions; Beyond the ordinary

Baitsolutions is opgezet door en voor karpervissers! Vissen op karper wordt alsmaar populairder, waardoor de hengeldruk op de wateren enorm toeneemt. Om regelmatig te kunnen blijven vangen zal werkelijk alles moeten kloppen. Vooral details op het vlak van endtackle en aas worden steeds belangrijker. Hierin maakt Baitsolutions het verschil; over alles is nagedacht en we staan voor de kwaliteit die we leveren.  Dit geldt voor onze  endtackle range, maar zeker ook voor onze aasrange. Voor beide hebben wij zeer ervaren  specialisten in huis. 

 

Baitsolutions endtackle

is door onszelf ontwikkeld en staat voor zeer hoge kwaliteit en functionaliteit. Henk van Berkel (the Dutch Ace) draagt daarbij ook nog eens zorg voor de rigs en leadersystemen die we standaard, maar ook op aanvraag leveren. Henk is een van de oprichters van het bekende merk PB Products en houdt zich al sinds 1996 bezig met productontwikkeling. Vanzelfsprekend is zijn rig- en systeemkennis daardoor zeer aanzienlijk! De Baitsolutions endtackle range is goed doordacht en vanzelfsprekend degelijk in de praktijk getest.

 

Baitsolutions aas

wordt in eigen huis gedraaid en samengesteld. Piet Vogel, de zeer ervaren praktijkman, en Henk Kostense, grote-vissen-vanger en de man achter het succesvolle merk ICarp, hebben de handen ineen geslagen om een kwalitatief hoogwaardige range neer te zetten die voor elke manier van vissen wat biedt.   Henk en  Piet  zorgen er met hun  prostaffers voor dat u het aas met vertrouwen kunt inzetten op alle type wateren.

Baitsolutions gaat dus ook hier verder dan waar andere stoppen.

 

 

 

 

© 2019 - 2020 Hengelsport Amsterdam | sitemap | rss